Последен ден за събиране на хранителни продукти за кампанията “Бъди човек” – Петрич

Приятели,
Утре е последният ден, в който се събират хранителни продукти и можете да дарите в един от изброените пунктове или да се свържете с нас! 😊
Благодарим на всички хора, които до момента се включиха в кампания за пореден път!
Приятели,
Идва един от най-светлите празници Коледа. Денят на радост. На любов.
Но не за всички. Има хора, за които това няма да е радостен ден. А пореден ден на страдание. На лишения. На тежък и тъжен живот.
Лесно е да отвърнем очи. Лесно е да не ги забелязваме. Лесно е просто да се направим, че не съществуват. И да празнуваме около претрупани трапези, слепи и глухи за всичко останало. Докато те нямат какво да ядат. Докато те страдат.

На думи е лесно да сме добри. На думи е лесно да сме велики. Особено на Коледа. Но можем ли наистина да си отворим сърцата? Можем ли наистина да сме добри?
Затова се обръщаме сега към вас. Да ви помолим за нещо малко, нещо съвсем дребно на фона на живота ни. Но голямо като смисъл. И като отношение. Като почит и благодарност. Благодарност към възрастните хора, в чийто лица припознаваме нашите майки, бащи, баби и дядовци – дали всичко от себе си за да ни възпитат да бъдем достойни хора.
Молбата ни е малка. Дарете храна, дарете любов, дарете внимание, дарете грижа! На нуждаещите се. На хората, застигнати от самота и мизерия. На хората, които просто имат нужда от помощ.
Дай Боже всеки един от нас да има щастието да остарее, да се радва на внуци и голямо семейство. И дано никога не познае нуждата от протегната ръка. Но сега има хора, на които можем да протегнем ръка. Хора, които поне в светлия празник да усетят малко топлина. Затова нека да го направим.
Пунктове:
Строителния склад след бензиностанция Лукойл в посока с. Ръждак (от дясната страна, срещу табелата на Петрич);
Бар “Хрушчов”, ж.к. “Цар Самуил”.

или може да се обади на телефони: +359878350238, +359876470097;

Какви хранителни продукти са необходими за кампанията Бъди човек – Петрич:
– всякакви варива;
– консерви;
– яйца;
– олио;
– захар, сол, брашно;
– вафли, бисквити, жокеи;
– лютеница;
– мляко, сок, безалкохолно;
– конфитюр;
– плодове и зеленчуци (през последните дни от набирането на продукти за да са свежи).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *